An Unbiased View of مضرات رژیم کتوژنیک

این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا می‌شود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟

بیشتر بخوانید: با میوه‌های مجاز در رژیم کتوژنیک آشنا شوید

در واقع مهم‌ترین دلیل تاثیرگذاری این رژیم، این است که کمتر احساس گرسنگی می‌کنید و خوردن غذاهای مضر و میان‌وعده‌های پرکالری را حذف می‌کنید.

حالا با افزایش کربوهیدرات به برنامه غذایی ممکن است احساس گرسنگی کنید.

اگر مطمئن نیستید اکنون چه اهدافی دارید یا این‌که چگونه با رژیم غذایی خود به آن اهداف برسید، باید با متخصص لاغری مشورت کنید.

رژیم کتوژنیک در ابتدا برای کمک به بیمارانی به وجود آمد که از سرع و تشنج رنج می بردند.

وقتی رژیم کتو یا لو کرب دایت می‌گیرید، به دلیل کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها، قند خونتان هم پایین می‌آید.

رژیم کتوژنیک همچنین می‌تواند تعادل آب و مواد معدنی بدن را تغییر دهد؛ بنابراین افزودن نمک اضافی به وعده‌های غذایی یا مصرف مکمل‌های معدنی می‌تواند کمک‌کننده باشد.

نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، پودر کاری، پودر زنجبیل، دارچین و نعناع

اگر متوجه علائمی مانند خستگی، گرفتگی عضلات یا ضعف بدن هستید، الکترولیت‌ها ممکن است راه حل خوبی باشند. برای تامین بهتر الکترولیت‌های بدن رعایت موارد زیر ضروری است:

برخی از عوارض جانبی رژیم کتو شامل بد بو شدن دهان (برای چند روز)، آنفلانزای کتو و بی حالی است که این عوارض کاملا بی‌خطر و نشانه‌ی وارد شدن بدن به فاز کتو است.

مجاز بودن پروتئین گیاهی مانند لوبیا و نخود به مقدار مشخص

تیم تحریریه لیمومی مشاهده مقالات تیم تحریریه لیمومی این مقاله را برای دوستان خود ارسال کنید

خروج از کتو چگونه است؟ افرادی که رژیم کتو داشته‌اند، به خوبی می‌دانند خروج از رژیم کتوژنیک مانند هر رژیم دیگری اگر به صورت اصولی انجام نشود، کتوژنیک رژیم وزن کم شده را برمی‌گرداند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *